• Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3
  • Slide 4
 
 
 

Zásady ochrany osobních údajů


Správce osobních údajů

Osobním údajem se rozumí jakákoliv informace, případně kombinace více informací, které lze využít k identifikování konkrétní fyzické osoby (např. jméno a příjmení, e-mail, IČO, lokace nebo IP adresa).

Správcem osobních údajů podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „GDPR“) je:

NÁBYTEK PJATÁK s.r.o.
Brněnská 4319/59e
695 01 Hodonín
Česká republika

IČO: 29271011
DIČ: CZ29271011

Zapsána v OR vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C vložka č.: 69782


Kontaktní e-mail: info@pjatak.cz
(dále jen „Správce“)

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.


Důvody zpracování osobních údajů

  • plnění smlouvy mezi Vámi a Správcem – např. vyřízení dotazu nebo poptávky (dále jen “Plnění smlouvy”)
  • oprávněný zájem Správce - např. analýza návštěvnosti nebo používání analytických cookies (dále jen “Oprávněný zájem”)
  • plnění zákonné povinnosti – např. vedení účetnictví
  • Váš výslovný, svobodný a konkrétní souhlas se zpracováním osobních údajů, který můžete kdykoliv odvolat

Přehled zpracovávaných osobních údajů

DůvodÚčelÚdajeZdroj údajůPříjemci (zpracovatelé)
Plnění smlouvy Vyřízení dotazu nebo poptávky Jméno, e-mail, případně další sdělené osobní a kontaktní údaje E-mail, kontaktní formulář Subdodavatelé, e-mailové služby, cloudová úložiště
Plnění smlouvy Vedení účetnictví Jméno a příjmení, adresa, fakturační a dodací údaje, telefon, e-mail Klientská komunikace, faktury, smlouvy Subdodavatelé, e-mailové služby, cloudová úložiště
Oprávněný zájem Klientská péče a podpora, zasílání obchodních sdělení Jméno a příjmení, e-mail, telefon Klientská komunikace Subdodavatelé, e-mailové služby, cloudová úložiště
Oprávněný zájem Analýza návštěvnosti, odhalování chyb serveru, prevence podvodů a útoků Identifikátory uživatelů, IP adresy Pohyb uživatele na webu, zobrazení chybové stránky Google Analytics, hostingové služby

Doba uchovávání údajů

  • v případě dotazu nebo poptávky po dobu 1 roku
  • v případě probíhající spolupráce po dobu trvání spolupráce nebo smluvního vztahu mezi Vámi a Správcem
  • v případě ukončené spolupráce po dobu 10 let od ukončení spolupráce nebo smluvního vztahu mezi Vámi a Správcem
  • v případě souhlasu – dokud neodvoláte Váš přímý souhlas ke konkrétnímu účelu zpracování (nejdéle však po dobu 5 let)

Používání cookies

Tento web ke svému provozu využívá technologii cookies. Cookies jsou malé soubory, který Váš prohlížeč čte nebo ukládá na Vašem koncovém zařízení (počítači, mobilu). Díky cookies je web schopen zapamatovat si Vaše volby nebo třeba obsah nákupního košíku.

Podle účelu dělíme cookies do kategorií:

  • Nezbytně nutné cookies – udržují relaci se serverem a jsou nutné třeba pro přihlašování
  • Funkční cookies – obsahují vaše volby a preference (třeba jazyk nebo nákupní košík)
  • Analytické a výkonnostní cookies – slouží například pro sledování návštěvnosti webu
  • Marketingové cookies – jsou využívány třeba sociálními sítěmi nebo cílenou reklamou

Informace o používaných cookies, kromě nezbytných a funkčních:

Kategorie cookiesSlužba a odkaz na více informací
Analytické a výkonnostní cookies Google Analytics 
  Google Optimize
  Google AdWords
  Seznam Sklik
  Faceboook audience
  Twitter
  Smartlook
  Smartsupp
  HotJar
  Collabim
  Marketing Miner

Doba platnosti cookies je maximálně 2 roky.

Zakázat nebo omezit používání cookies můžete změnou nastavení vašeho prohlížeče, avšak některé funkce webu pak nemusí fungovat správně. Nastavení cookies se u jednotlivých prohlížečů liší, více informací na odkazech:


Vaše práva

Pomocí výše uvedeného kontaktního e-mailu můžete uplatnit:

  • právo na výpis svých osobním údajům dle čl. 15 GDPR
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR
  • právo odvolat souhlas se zpracováním údajů

Pokud nebudete s řešením Vaší žádosti spokojeni, můžete také podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Závěrečná ustanovení

  • Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  • S těmito podmínkami souhlasíte při kontaktování Správce pomocí jeho e-mailové adresy nebo kontaktního formuláře.
  • Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi zveřejní na tomto webu a zároveň ji zašle na Váš e-mail, který jste mu poskytli.


Tyto podmínky nabývají účinnosti dne 25. 5. 2018.


Zavoláme Vám